Review

Dit zegt:

Art van der Jagt, commercieel manager KoffiePartners:

“De samenwerking is laagdrempelig en persoonlijk”

“CoffeeFirst? Dat is een heel fijne partner om mee samen te werken. Laagdrempelig en persoonlijk. En als er een storing is, doen ze direct iets mee. Zo werken we zelf ook met onze eigen klanten.” Dat is de ervaring van Art van der Jagt, commercieel manager bij KoffiePartners in Zwijndrecht.

“We verkopen vrijwel alle merken koffiemachines. Op een gegeven moment liepen we tegen een Aequator-machine aan. En omdat het ook klikte met CoffeeFirst namen we het merk in ons assortiment. We zijn enthousiast over Aequator-koffiebonenmachines. Ze maken weinig geluid en zijn degelijk, waardoor er weinig storingen zijn. Dat scheelt ons natuurlijk veel monteurskosten. De prijs/kwaliteit van de machines is goed. Handig is ook dat je twee kopjes gelijk kunt zetten. Dat vinden klanten fijn.”

 

Peter Hansma, Controler bij Overwijk Koffiesystemen | Café Salento:

“Smaakbeleving komt goed tot zijn recht”

De koffiebonenmachines van Aequator zijn van goede kwaliteit. Het onderhoud is iets intensiever, maar de smaakbeleving is erg goed. Het smaakverschil met andere merken is groot. Aequator is een degelijke precisie-machine die smaakvolle koffie maakt.” Aldus Peter Hansma, controller bij Overwijk Koffiesystemen.

Onder het concept Café Salento levert Salento koffieapparatuur en koffiespecialiteiten aan bedrijven, overheden en onderwijs- en zorginstellingen. “Klanten vragen niet om een merk. Ze willen een goede machine waar lekkere koffie uitkomt. Vaak adviseren we Aequator, vanwege de smaakbeleving en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Het is één van onze best lopende koffiemachine-merken. De monteurs in het veld vinden de machine ook heel degelijk. Als je de onderdelen vervangt volgens de richtlijnen, dan draaien de machines van Aequator probleemloos.”

 

Paul Kaars, eigenaar van Kaars Koffie:

“Aequator-machines zijn snel, betrouwbaar en scherp geprijsd”

“De koffiebonenmachines van het merk Aequator zijn betrouwbaar, supersnel en scherp geprijsd. En ze zijn leuk om te zien.” Aldus Paul Kaars, eigenaar van Kaars Koffie in Reeuwijk en Veghel. Dit bedrijf levert koffie, koffieautomaten, koffiemachines en een koffieassortiment aan zakelijke klanten.

“In 2005 besloten we tot samenwerking met CoffeeFirst. Dit vanwege de groeiende behoefte bij onze klanten aan koffiebonenmachines. De machines van Aequator voldeden aan onze eisen, zoals snelheid. Met de Aequator kunnen we ook medewerkers die maar een kwartier pauze hebben, snel helpen aan een goede kop koffie. CoffeeFirst is betrouwbaar en heeft veel productkennis. Het biedt inhouse trainingen aan onze eigen monteurs. Stuit één van onze monteurs op een probleem, dan is CoffeeFirst goed bereikbaar. Zonodig gaan ze zelf naar onze klant.”

 

Anne-Rik Bos, eigenaar Fleulia Koffie

“Degelijke machine die thuishoort in de top-3”

Fleulia is totaalleverancier van koffie, thee, machines en aanverwante producten. Het bedrijf levert aan horeca, bedrijven en instellingen. Eigenaar Anne-Rik Bos: “Coffee First levert onze koffieautomatenlijn: de Guatamala van Aequator. Zó moet een koffiemachine zijn, vinden wij.”

“We hebben de machine in ons eigen jasje gestoken, als private label. Dit betekent dat de naam Fleulia op de machine staat. Ik kende het merk Aequator al een tijdje. Het is een degelijke koffiebonenmachine die thuis hoort in de top 3. Wij zorgen zelf voor de juiste afstemming en receptuur. Die combinatie is goud waard. CoffeeFirst staat in mijn ogen voor goed geregeld, laagdrempelig en informeel. Voor een goede prijs/kwaliteitverhouding en afspraak is afspraak. Het onderhoud verzorgen we zelf. Is er een storing, wat weinig gebeurt, dan trekken we CoffeeFirst aan hun jasje en is het zo geregeld.”

 

Made with StoreFrame.io Copyright © Coffee First