Over Coffee First

Leverancier van koffiemachines voor de zakelijke markt
Coffee First is de expert in het importeren, leveren en onderhouden van koffiebonenmachines van het Zwitserse merk Aequator. A-kwaliteit producten voor de out-of-home-branche. We leveren aan dealers, operators en koffiebranderijen. Coffee First is exclusief Aequator-dealer voor de Benelux.

Complete ondersteuning, service en onderhoud
Onze missie is om dealers, operators en koffiebranderijen in staat te stellen om marktaandeel te winnen in de out-of-home-markt in de Benelux. Daarom bieden we veel meer dan goede koffiebonenmachines. Denk aan:

Commerciële en technisch ondersteuning
We zijn hét Aequator-kenniscentrum voor verkopers en monteurs. U kunt rekenen op onze commerciële en technische ondersteuning. Op deskundige adviezen, antwoord op prangende vragen en oplossingen die u verder helpen. Ook geven we trainingen aan technische diensten. Kortom, op allerlei manieren delen we onze kennis en jarenlange ervaring in koffiebonenmachines.


Service en onderhoud
U kunt de service en het onderhoud aan de machines zelf uitvoeren voor uw klanten, maar u kunt deze ook uitbesteden aan Coffee First. Onze servicemonteurs hebben natuurlijk veel kennis van de machines. We zijn goed bereikbaar, schakelen snel en efficiënt en komen afspraken na.


Continu verbeteren
Samen maken we een positief verschil voor de gebruikers van de machines. Dat betekent ook dat we continu werk maken van verbetering van de koffiemachines en onze service. We zoeken continu naar verbetermogelijkheden. En staan open voor nieuwe kennis en inzichten. We blijven ons ontwikkelen op gebied van koffie en koffiemachines, zodat we u goed kunnen adviseren, ook over aankomende trends. Om dezelfde reden zijn we allemaal SCA-gecertificeerde barista’s.

 

Wim Wim Segers is als ondernemer en medeoprichter van Coffee First verantwoordelijk voor de continuïteit en groei van Coffee First. Met zijn technische kennis op het gebied van koffiemachine het spreekpunt voor Aequator. Door zijn uitgesproken passie voor koffie en koffiemachines en zijn jarenlange ervaring in internationale in- en verkoop en marketing binnen deze sector, vertaalt hij commerciële vraagstukken naar technische oplossingen. Daarnaast stuurt hij op enthousiaste wijze het team aan.
Erwin Erwin v.d. Logt heeft vele jaren ervaring in de koffiemachinemarkt en een gepassioneerd koffieliefhebber en is mede oprichter van Coffee First. Erwin houdt zich binnen Coffee First bezig met klantenbeheer. Hij probeert onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en samen met klanten verbeterpunten te analyseren en implementeren.
Victor Victor Verseput is sinds begin 2015 bij Coffee First werkzaam en heeft vele jaren ervaring als zelfstandige in de automotive industrie. Als fanatieke koffiedrinker heeft hij een nieuwe passie gevonden in de koffiemachine industrie. Victor houdt zich met name bezig met Lattiz. Hij zorgt voor aansturing en bewaking van ons externe Lattiz service organisatie.
Jos Jos van Roest is werkzaam bij Coffee First sinds september 2017. Een zeer fanatiek en gedreven collega, heeft veel ervaring binnen de supply-chain. Jos houdt zich binnen Coffee First bezig met inkoop en orderafhandeling van de bestellingen.
Made with StoreFrame.io Copyright © Coffee First